‘Share the Gospel’ met
© 2018 Gospelkoor Share Emmen
Algemene info                                                                                   Terug naar Het koor

Gospelkoor Share is een interkerkelijk Gospelkoor uit Emmen.

Het koor bestaat sinds 1997. Sinds februari 2018 staan wij onder leiding van dirigent Brigitta Diephuis. We worden begeleid door een band, bestaande uit: piano en drum.

Het doel van het koor is door middel van zang en muziek aan iedereen te laten horen dat geloven in God geen saaie aangelegenheid is, maar juist een boeiend en verdiepend aspect van je leven kan zijn.

Muziek soort en uitwerking uiteenlopend van a capella tot orkest, van black gospel tot klassiek, maar wel alles in het licht van geloof. Elk project is hierdoor uitdagend. De band oefent deels zelfstandig, deels gezamenlijk met het koor

De repetities beginnen om 19:45 uur tot 22:00 (15 minuten pauze). Wij hebben als koor het streven om 8 - 10 keer per jaar op te treden.

Wil je een keer (gratis) mee oefenen, aanmelden kan via gospelkoorshare@gmail.com of het m.b.v. het contact formulier op deze site. We begroeten u graag op een van de repetitie avonden om 19:45 uur in 'De Bron', Hesselterbrink 2 in Emmen! We oefenen niet tijdens de schoolvakantie's.