‘Share the Gospel’ met
© 2018 Gospelkoor Share Emmen
Gospelkoor Share
Home De dirigent Het koor Repetities Optredens 2018 Foto 's  Sponsors Gastenboek Contact Leden
Home. De dirigent.

Als Gospelkoor organiseren we, en doen we mee aan evenementen:


In 2017 hebben we een project/thema ingestuurd: Enter into His Gates, een kerkdienst vullende thema/project uitvoering. Uitvoeringen in december 2017 en 2 maal in januari 2018.


In 2016 hebben we een kerst musical ingestudeerd en 3 x uitgevoerd.


Op zaterdag 16 november 2013 hadden we gezamenlijk opgetreden met Ralph van Manen.


Op zondag 1 april 2012 heeft de première plaats gevonden van de musical 'Jesus, Son of God'. De indrukwekkende musical 'Jesus, Son of God' gaat over het leven van Jezus. Deze musical bestaat uit prachtige muziekstukken en liederen, afgewisseld met vertellers die het verhaal van Jezus vertellen vanuit het perspectief van Zijn discipelen. De van oorsprong Amerikaanse musical is volledig vertaald door het Gospelkoor ‘Share’ en wordt in het Nederlands opgevoerd, dat maakt de musical geschikt voor jong en oud! Op zaterdag 25 mei hebben we de Musical voor het laatst opgevoerd in het Geert Teis theater the Stadskanaal. Het was geweldig om de musical te mogen uitvoeren!


Zondag 3 maart 2012 (Hoogeveen) en zondag 27 maart 2012 (Emmen) hebben we samen met Gospelkoor Rejoice uit Hoogeveen (www.rejoice-hoogeveen.nl) een concert gegeven.


Zaterdag 15 januari 2011 hebben Gospelkoor Share en Christelijke muziekvereniging Laus Deo, een nieuwjaarsconcert georganiseerd.


Op zaterdag 6 november 2010 hebben we mee gedaan aan een korendag ‘Gospel Impuls’ in Hoogeveen, georganiseerd door de KCZB (afdeling Drenthe).


Zondag 31 oktober 2010 hebben we als Gospelkoor Share, voor de 5e keer een workshop in samenwerking met André Bijleveld georganiseerd. Tijdens de workshop (die een halve dag duurt) werd met zoveel mogelijk mensen een aantal Gospel nummers ingestudeerd. Deze nummers werden

‘s avonds in een praisedienst ten gehore gebracht (Baptisten gemeente de Bron in Emmen). In 2006, 2007, 2008 en 2009 hebben we ook in samenwerking met André Bijleveld een workshop mogen organiseren. Ieder jaar hebben er 85 - 100 deelnemers meegedaan! We kunnen terugkijken op 5 zeer geslaagde dagen, waar we door middel van zang de naam van de HEER hebben kunnen prijzen!


Op 25 november 2007 hebben we een aantal nummers samen met Ben Ketting (bekend van TV…..) gezongen in de Baptisten gemeente de Bron in Emmen.